Bestrijdingsbedrijven


ongediertebestrijding.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Bestrijdingsbedrijven
Deongediertebestrijder
Houtworm bestrijding en boktor bestrijding; de ongedierte bestrijder staphorst - hardenberg; lid nvpb. de ongedierte bestrijder is een landelijk actief, nvpb-gecertificeerd plaagdierbestrijdingsbedrijf dat gespecialiseerd is in preventie en bestrijding van boktor en houtworm.
http://www.deongediertebestrijder.nl

Keeskooijman
Bestrijding, beheersing en voorkomen van ongedierte. oplossingen voor ratten, muizen, vogeloverlast, wespen, houtworm, mollen, vliegen, haccp / brc preventieplan. - kees kooijman. website over ongedierte en plaagdieren van de ongediertespecialist zeeland
http://www.keeskooijman.nl

Lamon
Lamon | houtwormbestrijding · insectenbestrijding · zwambestrijding · ongediertebestrijding · korrelsysteem · kelderafdichting · vogelwering. lamon: als u last heeft van ongedierte, zwam, houtworm, boktor, optrekkend vocht, etc. wij bieden een professionele oplossing voor zwambestrijding, houtwormbestrijding, ongediertebestrijding
http://www.lamon.nl

Pdbhetgooi
Plaagdierbestrijding het gooi uit huizen | specialisten in ongediertebestrijding | regio's amsterdam, utrecht, amersfoort, almere / lelystad. ongediertebestrijding zodat u er geen last meer van heeft! van houtworm tot wespen, kakkerlakken, ratten, zilvervisjes of muggen. wij verlossen u ervan !
http://www.pdbhetgooi.nl

Rentokil
Expert in ongediertebestrijding en ongediertepreventie | rentokil. rentokil pest control, de expert in ongediertebestrijding en ongediertepreventie voor bedrijven en particulieren. vraag naar ons bestrijdingsplan.
http://www.rentokil.nl

Traasongediertebestrijding
Uw specialist in bestrijding en voorkomen van ongedierte | traas ongediertebestrijding: sterk in het bestrijden van ongedierte in uw regio en in heel nederland!. bestrijding en voorkomen van ongedierte in heel nederland. vraag nu vrlijblijvend een offerte aan: 0113-639760.
http://www.traasongediertebestrijding.nl

Vanmeijel
Ongedierte bestrijding | van meijel ongediertebestrijding. uw partner in ongedierte bestrijding, ongediertebestrijding en boktor oldenzaal
http://www.vanmeijel.com/ongedierte/ongedierte_bestrijding.html

Gerelateerd
 • 'Stadseekhoorns' eten de pindakaas en sla op
  ROTTERDAM - ?De Afrikaandertuin ligt er mooi bij?, twittert tuinman Arie Ruijer. ?Wel een heel groot rattenprobleem. Kan Stadsbeheer daar iets aan doen?? Bij een bezoekje treft De Havenloods een bloeiende tuin aan, maar geen ratten. ?Ze zitten meestal in de vaalt daar?, wijst Marianne Bakelaar naar een afvalhoop.
 • Huis te koop in Rotterdam Prinsenland: 200m2 woongenot op ..
  Heerlijk Rustig en toch centraal wonen! Dat doe je in Rotterdam Prinsenland. Hier vind je ruimte en rust terwijl je binnen 15 minuten in het centrum van de stad bent
 • Vliegende beestjes
  Na de stoomcursus vliegen, fruitvliegen en muggen bestrijden, komen deze keer de wespen, bijen en motten aan bod. legt je uit hoe je ze aanpakt. Om te beginnen met horren voor ramen en deuren.
 • Wijma breidt uit met ongediertebestrijding
  WâldNet nieuws - Heeft u in huis of op uw bedrijf problemen met ongedierte en wilt u dit definitief onder controle krijgen? Tegenwoordig kunt terecht bij Wijma uit Twijzel. "Wij staan garant voor deskundigheid en kwaliteit. Wij zijn u graag van dienst met de bestrijding en preventie van ongedierte." aldus Harrie Nuveld. Ongediertebestrijding Wijma is EVM-gecertificeerd (via Stichting Exameninstituut Volksgezondheid en Milieu), zodat u verzekerd bent van een professionele partner op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie. Welk ongedierte kan Wijma bestrijden: wespen ratten vlooien bed wantsen kakkerlakken zilvervisjes houtworm papiervisjes vliegen schimmels Hebt u een probleem bel naar Wijma Ongediertebestrijding en zij kunnen u een passende offerte of direct een prijsopgave geven. Meer informatie kunt u vinden op de website van Wijma. Voorkomen is beter dan genezen! Bestrijding is niet het enige dat belangrijk is om een blijvende oplossing tegen ongedierte te garanderen. O...
 • 'Konijnenplaag op de Müllerpier'
  ROTTERDAM - Als Frank Picard ?s avonds richting huis de Müllerpier oprijdt, probeert hij er altijd zoveel mogelijk in zijn koplampen te vangen. Laatst had hij 18 wilde konijnen tegelijkertijd in het volle licht. Toen hij een foto wilde maakte, was zijn batterij leeg. ?Maar ze komen altijd terug.?
 • Zware tijden voor mensen met spinnenangst
  Door het grote aantal spinnen dat nu in Nederland wordt waargenomen, regent het aanmeldingen bij centra die angststoornissen behandelen.
 • Afvalopslag bij Hummel Recycling zorgt voor onrust
  De gemeente Leek heeft samen met de andere Westerkwartiergemeenten het contract over de afvalinzameling met een jaar verlengd.
 • Heeft u een ongedierteprobleem? Wij helpen u ervan af!
  Last van ongedierte? Neemt u dan contact op met Ongediertebestrijding Zandvliet.
 • Cactusvijgenexport neemt grote vlucht voor Afrupro
  AGF.nl is hét branchemedium voor de AGF-sector
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal